Творці «Мавки» презентували перший тизер сатиричної анімаційної стрічки «Наша файта». Майбутній повнометражний 2D-мультфільм для дорослих поєднає в собі теми сімʼї, дружби, зради, війни та пошуку себе з закарпатським колоритом.

Як повідомляє Film.ua.Group, в основі сюжету анімаційної картини – історія 30-річного невдахи Сергія Пунько, який через помилку ангела смерті – кота Мікі – потрапляє на небеса. Вищі сили готові подарувати герою другий шанс, але, щоб повернутись до життя, він повинен знайти бодай одну людину, якій він не байдужий. Пошуки приводять Сергія на фронт, у підрозділ «Чопські пірати», тут і заварюється казанок, у якому намішується зрада, дружба, любов, війна і закарпатський колорит.

Ідея повнометражного 2D-мультфільму для дорослих «Наша Файта» виникла на основі однойменного YouTube-серіалу 2013 року.

Дивіться перший тизер сатиричного мультфільму «Наша файта»

Мультфільм «Наша файта» розробляє студія Animagrad у копродукції з німецькою анімаційною компанією Telescop Animation. Над стрічкою працюють творці мультфільму «Мавка. Лісова пісня», режисер Костянтин Федоров і художник-постановник Крістіан Коскінен, генеральна продюсерка Анна Єлісєєва.

Креативним продюсером анімаційної стрічки виступив Антоніо Лукіч («Мої думки тихі»«Люксембург, Люксембург»).

За словами творців, анімаційна стрічка знаходиться на етапі розробки і вийде в усіх кінотеатрах країни вже незабаром.

Нагадаємо, Film.ua.Group працює над ігровим фільмом на основі мультфільму «Мавка», персонажі якого постануть у новій інтерпретації.

Джерело: https://www.cinema.in.ua/tyzer-nasha-faita/