Після третього вікенду українського прокату фільм-помста «Конотопська відьма» заробив більше 35 мільйонів гривень

Бокс-офіс горора «Конотопська відьма», який зняв режисер Андрій Колесник, наразі становить 35 075 072 гривень, що робить його одним з найприбутковіших фільмів, зроблених в Україні. З початку прокату його подивилося 216 697 глядачів, і тепер він займає 10-е місце у рейтингу найкасовіших українських стрічок.

Раніше це місце належало романтичній комедії «8 кращих побачень», що вийшла у 2016 році й зібрала в українському прокаті майже 34,5 млн гривень. Головні ролі у ній виконали майбутній президент Володимир Зеленський, тоді актор і продюсер «Студії Квартал 95», та співачка Віра Брежнєва.

Повідомивши про свої успіхи в прокаті в Instagram, компанія FILM.UA Distribution подякувала глядачам, які подивилися «Конотопську відьму» на великому екрані:

“Сьогодні дякуємо кожному з вас за вашу підтримку та віру в проєкт. Ваші емоції і відгуки надихають нас! Далі — більше!”

Глядачі вже цікавляться у соцмережах, чи будуть знімати другу частину, проте творці фільму «Конотопська відьма» поки не оголошують сиквел. Але успішні збори роблять продовження досить реалістичним. Наразі відомо, що кінокомпанія FILM.UA готує ще один фільм жахів під назвою «Каховський об’єкт».

Тим часом у вівторок стало відомо, що український фільм-помста «Конотопська відьма» вирушає підкорювати Голлівуд. Його покажуть в рамках кінофестивалю Screamfest Horror Film Festival, де він «змагатиметься з найсильнішими проєктами світового кіно». Цей кінофестиваль пройде у жовтні.

Джерело: