Віконт Ентоні Бріджертон позує разом зі своїм новим конем на персональному постері очікуваного фентезійного мюзиклу «Wicked: Чародійка» від Universal Pictures, який би точно сподобався його віконтесі Кейт.

Кіноадаптація культового бродвейського мюзиклу Стівена Шварца «Wicked: Чародійка» розповість передісторію двох чаклунок Ельфаби та Ґлінди, які були найкращими подругами, перед тим як стали Злою відьмою Заходу та Доброю відьма Півдня з казки про чарівника країни Оз.

Головних героїнь цього фентезі втілять лавреатка премії «Еммі» Синтія Еріво та володарка мультиплатинової премії «Ґреммі» Аріана Ґранде, тоді як зірка серіалу «Бріджертони» Джонатан Бейлі зіграє роль Фієро.

Фієро є привабливим принцем Країни мигунів, який знайомиться з Ельфабою та Ґліндою в університеті Шіз, вхід до якого також фігурує на його персональному постері. Цей принц буде романтичним інтересом головних героїнь мюзиклу.

Побачити віконта Бріджертона на великому екрані ви зможете з 21 листопада. Режисером музичного фентезі «Wicked: Чародійка» став Джон М. Чу.

Джерело: https://www.kinofilms.ua/